Памела

 

 

Аргентина

17′53″, 2023.

РЕЖИЈА 

Данијел Мучијут, Марина Караско 

ПРОДУКЦИЈА 

Данијел Мучијут

СЦЕНАРИО

Данијел Мучијут, Марина Караско 

КАМЕРА 

МОНТАЖА 

Хулијан Мучијут 

 

 

   Памела је фризерка из Чивилкоја, изврсна и неуморна приповедачица, пријатељица, партнерка, ћерка, супруга и трансродна жена. У овом документарцу добијамо увид у Памелин свет, која нам у првом лицу прича о својој животној путањи која је водила ка прихватању од стране породице, суседа и шире заједнице. Од детињства које је провела играјући се играчкама и идући у набавку у одећи за девојчице, тинејџерским годинама током којих се окупљала са другарицама у кући својих родитеља пре одласка на плес у локалном клубу, где је могла нескривено да буде то што јесте, све до промене рода у личној карти, венчања и њене данашњице. Како и зашто нас њен живот опчињава?

 


Данијел Мучијут из Чивилкоја ради као дизајнер и фотограф. Кустос је у Фотогалерији 22, сталној галерији Музеја ликовних уметности, у чијем оснивању је учествовао. Водио је радионице фотографије са Џулијаном Жерменом (Лондон, Енглеска) и Џоном Данканом (Ирска).


Марина Караско jе глумица и режисерка. У Буенос Ајресу је студирала у позоришту „Спортиво театрал” 2006. године, чијег је наставног особља део.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Програм 2023